KOJI KRALJ: Iskopao tunel od spavaće sobe do birtije, jer mu žena jako hrče!

Vodoinstalater iz mjesta Omaga u Irskoj, vjerovali ili ne iskopao je tunel od svoje spavaće sobe do lokalnog puba koji se nalazi 800 metara od njegove kuće.

Za to mu je trebalo čitavih 15 godina, a na ideju je došao nakon što je odgledao film “Iskupljenje u Shawshanku”. Razlog je taj što njegova žena neopisivo jako hrče.

Patsy Ker je dobio poziv na sud nakon što je njegovom zaslugom ispod komšijine kuće pukla kanalizacijska cijev. On je na sudu ispričao sve u vezi njegovog tunela, kao i razloge zbog kojih je kopao prethodnih 15 godina.

“Moja žena ima problema s hrkanjem. Nakon što sam odgledao film “Iskupljenje u Shawshanku” 1994. godine, odlučio sam poduzeti nešto u vezi s tim, pa sam počeo kopati rupu ispod kreveta u pravcu puba. Koristio sam sve moguće vrste alata, od žlice do bušilica za tunel koju sam uspio unijeti u rupu kada je žena bila u kupovini. Tek sam 2009. godine uspio izaći na drugu stranu i to u ženski toalet i ostavu”, izjavio je Patsy.

tunel

Ker je prethodnih pet godina svako veče odlazio u pub u 11 sati navečer i vraćao se u jedan sat poslije ponoći. Njegova žena nije ni slutila što njen muž radi i gdje ide kada ona zaspi.

“Da budem iskren, drago mi je što sam uhvaćen. Žena je uvijek ujutro osjetila da mirišem na alkohol, a ja sam joj odgovarao da je to moj prirodni miris. Bilo je samo pitanje vremena kada će me netko uhvatiti. Vlasnik puba se stalno pitao kako uvijek dolazim niotkuda u isto vrijeme i kako nestajem iz ženskog toaleta”, izjavio je Ker.

Tunel je otkriven nakon što je izbio problem s kanalizacijom koji je izazvan pucanjem cijevi koju je Patsy slučajno udario dok je kopao rupu.

Podijeli s prijateljima!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Za više ovakvih članaka - klikni LIKE!